Linki do stron www o tematyce winno - alkoholowej
-
Tofi
- 100%
- Posty: 1863
- Rejestracja: 2006-01-05, 00:36
- Lokalizacja: zDolny Śląsk
-
Kontaktowanie:
Post
autor: Tofi » 2010-01-07, 10:11
Pewnie wszyscy znają rozmowę na temat polskiego kina. Od dzisiaj ten fragment trafia na śmietnik historii. Numerem uno dla każdego bimbrownika staje się
"Siekierezada"
-
premo36
- 20%
- Posty: 24
- Rejestracja: 2009-05-13, 12:14
- Lokalizacja: lubelskie
Post
autor: premo36 » 2010-01-08, 11:30
to teraz za "szlauchy "i do balonów
pozdr.
-
Tofi
- 100%
- Posty: 1863
- Rejestracja: 2006-01-05, 00:36
- Lokalizacja: zDolny Śląsk
-
Kontaktowanie:
Post
autor: Tofi » 2010-01-08, 12:16
"aaaj, to ty dobrze mówisz nowy, ty mi coraz więcej podobasz się"
ale jak bedzie więcej chętnych do "śliwowicji" to i "szlauchów" więcej trzeba żeby sobie nie wyrywać.
-
bodzio.1974
- 90%
- Posty: 978
- Rejestracja: 2008-11-07, 12:11
- Lokalizacja: Czy to ważne ?
Post
autor: bodzio.1974 » 2010-01-09, 19:44
Czytam i czytam i jakoś nie wdziałem przepisu że : najlepszy bimber to wychodzi z podpieczonych ziemniaków.
Może by tak Tofi zapodał linka.
-
wajzer
Post
autor: wajzer » 2010-01-09, 20:05
Bodzio Ty nie czytaj tylko wpierw obejrzyj "Siekierezadę"
-
Tofi
- 100%
- Posty: 1863
- Rejestracja: 2006-01-05, 00:36
- Lokalizacja: zDolny Śląsk
-
Kontaktowanie:
Post
autor: Tofi » 2010-01-09, 20:15
pieczone, to prawie tak samo jak z parnika, tylko że z ogniska, a oto link do bimbru na ziemniakach z ogniska
-
bodzio.1974
- 90%
- Posty: 978
- Rejestracja: 2008-11-07, 12:11
- Lokalizacja: Czy to ważne ?
Post
autor: bodzio.1974 » 2010-01-10, 20:13
wajzer pisze:Bodzio Ty nie czytaj tylko wpierw obejrzyj "Siekierezadę"
OJEJKU !!!! Oglądałem oglądałem.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości