: 2016-06-13, 10:43
Haha. Najbardziej mnie rozbawiło, że ten oryginalny posądziłem o to, że leżał na europejskim dębie - podobne nuty daje polski dąb, podobne czułem w kogucie z CZ.
A ten drugi sporo lepszy, choć moim zdaniem brakuje mu tak z roku - dwóch. Ogólnie ma potencjał. A beczka to dąb francuski, jeśli dobrze kojarzę? Ale takie amerykańskie nutki dało się tam wyczuć, może to z tej melasy...
Ogólnie ciekawe doświadczenie, zwłaszcza, że mało w życiu rumów próbowałem.
A ten drugi sporo lepszy, choć moim zdaniem brakuje mu tak z roku - dwóch. Ogólnie ma potencjał. A beczka to dąb francuski, jeśli dobrze kojarzę? Ale takie amerykańskie nutki dało się tam wyczuć, może to z tej melasy...
Ogólnie ciekawe doświadczenie, zwłaszcza, że mało w życiu rumów próbowałem.