Wasi zacierowi liderzy
-
- 20%
- Posty: 24
- Rejestracja: 2009-03-23, 08:43
- Lokalizacja: Olsztyn
Wasi zacierowi liderzy
Witam,
zbieram się do zaczęcia pędzenia i zastanawiam się co jest najlepsze na zacier. Nie chcę specjalnych aromatów interesuje mnie zwyczajny spirytus jednak mający "jajo".
i moje pytanie:
Z czego wychodzi Wam najlepsza "czysta"?
zbieram się do zaczęcia pędzenia i zastanawiam się co jest najlepsze na zacier. Nie chcę specjalnych aromatów interesuje mnie zwyczajny spirytus jednak mający "jajo".
i moje pytanie:
Z czego wychodzi Wam najlepsza "czysta"?
- easy driver
- 40%
- Posty: 83
- Rejestracja: 2007-05-22, 20:33
- Lokalizacja: południe
BadBrains pisze:maki to raczej na kompot się nadają, albo na makowiec
o kurcze, a ja głupi cały czas robię z mąki i wychodzi bardzo dobre , ale może to przypadek
pozdrawiam - inżynier
PS najlepsza w/g mnie jest pszenna razowa, 2 miejsce, ale tuż tuż, ma zytnia razowa, a klasą samą dla siebie jest ziemniaczana.
@inżynier
To ja też głupi i najcząściej z mąki robię.
Ale teraz trochę zmądrzałem po poscie @BadBrains'a.
Niestety obawiam się, że po tym zmądrzeniu przestanie mi wychodzić alkohol z mąki.
Ale jak wyjdzie makowiec, to pochwalę się na forum.
pzdr
PS
Według mnie niekwestionowanym liderem jest żytnia razowa (pełny przemiał), albo drobna śruta żytnia. Starka zrobiona z tego surowca jest klasą dla siebie (co prawda straka z mąki pszennej dopiero dojrzewa u mnie 2 lata i jeszcze jej nie próbowałem, ale jak spróbuję to być może zmienię zdanie).
To ja też głupi i najcząściej z mąki robię.
Ale teraz trochę zmądrzałem po poscie @BadBrains'a.
Niestety obawiam się, że po tym zmądrzeniu przestanie mi wychodzić alkohol z mąki.
Ale jak wyjdzie makowiec, to pochwalę się na forum.
pzdr
PS
Według mnie niekwestionowanym liderem jest żytnia razowa (pełny przemiał), albo drobna śruta żytnia. Starka zrobiona z tego surowca jest klasą dla siebie (co prawda straka z mąki pszennej dopiero dojrzewa u mnie 2 lata i jeszcze jej nie próbowałem, ale jak spróbuję to być może zmienię zdanie).
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 48 gości