Z czego najlepsza zbożówka

Awatar użytkownika
lopes
101%
101%
Posty: 273
Rejestracja: 2006-01-08, 19:23
Lokalizacja: Warszawa

Z czego najlepsza zbożówka

Post autor: lopes » 2016-10-08, 22:41

Witam
Robiłem z kukurydzy mielonej , pszenicy śrutowanej i mąki pszennej z całym etapem zacierania na enzymach od naszego kolegi,, 98%"
Moim zdaniem najlepszy wyszedł z kukurydzy
Macie jakieś sprawdzone przepisy i ,,proces technologiczny produkcji ,zbożówek"
Ranking takich trunków pewnie już był robiony
Jeśli to się pokrywa z innym tematem proszę o kasację

Awatar użytkownika
Legion
-#Admin
-#Admin
Posty: 1870
Rejestracja: 2009-01-24, 11:03

Post autor: Legion » 2016-10-08, 22:43

Piłem bardzo dobre zbożówki obie robione na 1,5 raza.
Moją z pszenżyta i pszeniczną od mlodego.
Cave me, Domine, ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo

janik
80%
80%
Posty: 429
Rejestracja: 2014-02-03, 21:52

Post autor: janik » 2016-10-08, 22:56

Piłem te wasze zbożówki i potwierdzam opinię kolegi ..
Takie wódeczki są bardzo dobre i warte grzechu :slinka
Warto aby podzielić się z nami rąbkiem waszej tajemnej wiedzy na temat uzyskania tak doskonałej jakości zbożówki. :D
Pozdrawiam. :)

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości