Strona 1 z 1

Z czego najlepsza zbożówka

: 2016-10-08, 22:41
autor: lopes
Witam
Robiłem z kukurydzy mielonej , pszenicy śrutowanej i mąki pszennej z całym etapem zacierania na enzymach od naszego kolegi,, 98%"
Moim zdaniem najlepszy wyszedł z kukurydzy
Macie jakieś sprawdzone przepisy i ,,proces technologiczny produkcji ,zbożówek"
Ranking takich trunków pewnie już był robiony
Jeśli to się pokrywa z innym tematem proszę o kasację

: 2016-10-08, 22:43
autor: Legion
Piłem bardzo dobre zbożówki obie robione na 1,5 raza.
Moją z pszenżyta i pszeniczną od mlodego.

: 2016-10-08, 22:56
autor: janik
Piłem te wasze zbożówki i potwierdzam opinię kolegi ..
Takie wódeczki są bardzo dobre i warte grzechu :slinka
Warto aby podzielić się z nami rąbkiem waszej tajemnej wiedzy na temat uzyskania tak doskonałej jakości zbożówki. :D
Pozdrawiam. :)