Strona 1 z 1

Artykuły warte uwagi

: 2015-09-13, 22:21
autor: Citizen Kane

: 2015-09-20, 23:26
autor: berni
Ciekawy artykuł. Ja też używam gęstwy wielokrotnie. Zaczynam od jednej paczki Nottingham i jak nie załapie skazy to nawet cały sezon (jesień-zima).

: 2015-09-20, 23:29
autor: Citizen Kane
U mnie w ostatnim sezonie W-34/70 przerobiły 7 warek.

: 2015-09-20, 23:48
autor: berni
Ja na Nottingham mam najlepsze wyniki od wielu lat. W sezonie robię do 20 warek po 45 litrów.

: 2016-03-10, 15:50
autor: kamox
Dobrze wiedzieć bo ciekawe :) pozdrawiam

: 2016-05-15, 21:05
autor: zbynek

: 2016-05-15, 22:54
autor: robol69
O, mądrego to warto posłuchać :brawo

133-letnie drożdże!

: 2016-05-19, 22:41
autor: gary1966

: 2016-05-21, 16:01
autor: adasmin
Ja też jedne drożdże na sezon mam :D

Jabeerwocky

: 2016-08-12, 11:07
autor: gary1966
Zapowiada się ciekawy cykl: https://www.youtube.com/watch?v=3k_nyf_M5gA

Imperium Prunum

: 2017-01-22, 11:26
autor: gary1966

Piwne Narody

: 2017-03-08, 20:55
autor: gary1966
Serwus,
zapraszam na ciekawy cykl kolegów z JABEERWOCKY:
https://www.youtube.com/channel/UCNXIUn ... wm3OhP3Iqw

Re: Artykuły warte uwagi

: 2018-10-03, 21:30
autor: gary1966
Serwus, jestem po trzydniowym pobycie w stalicy piw wędzonych Bambergu, był Helles, Pils, no i wędzonka serwowana z beczki dębowej: Marzen :drinks
Niestety, jeszcze dwa dni by się przydały aby wszystko ogarnąć.
IMG_20180922_224615-912x684.jpg
Prawie 23.00 tłumy przed Schlenkerlą.
Tutaj chłopaki z Jabeerwocky opowiadają: Jak powinien smakować Pils