Witam Wszystkich serdecznie!
Jestem z Wami już jakiś czas i przyszła ta chwila kiedy nie tyle co chcę się pochwalić, bo i nie ma specjalnie czym, a raczej proszę o opinię. Mojej konstrukcji pierwsza aparatura.
Chyba zdecydowanie bardziej nadaje się do smakówek niż do czystego spirytu?
Pytanie mam jeszcze o mierzenie temperatury między kolbami. Wydaje mi się, że lepiej pomiar temp. wykonywać tuż przed chłodnicą i tam właśnie trzymać temperaturę zbliżoną do 78,3 (aczkolwiek przy smakówkach to z tego co czytam ta śmiało może być wyższa? Chyba, że mi się coś pomieszało)?
Pytanie jest jeszcze czy coś tu wg Was Drodzy Koledzy wymaga dopracowania?
Dziękuję Wszystkim za konstruktywne opinie, może krytykę;
Cieszę się, że mogę przebywać w tak zacnym gronie!
https://zapodaj.net/32dfd7ace3ead.jpg.html
Ocencie Koledzy sami mój sprzęt.
Ocencie Koledzy sami mój sprzęt.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Michal131, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki! Fakt, to usprawni nieco produkcję.
Z tą temperaturą przy smakówkach właśnie nie wiem... To że skacze na początku, stabilizuje się a następnie rośnie pod koniec to jasna sprawa. Pytanie tylko jaką przy takim rodzaju alko utrzymywać temeratuję podczas odbierania serducha?
Z tą temperaturą przy smakówkach właśnie nie wiem... To że skacze na początku, stabilizuje się a następnie rośnie pod koniec to jasna sprawa. Pytanie tylko jaką przy takim rodzaju alko utrzymywać temeratuję podczas odbierania serducha?
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Michal131, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości