Problem z nastawem z cukru
- Citizen Kane
- -#Admin
- Posty: 5060
- Rejestracja: 2005-12-19, 23:37
- Lokalizacja: Polska
- Kontaktowanie:
Re: Problem z nastawem z cukru
Dodajmy, że wpływ ten jest znikomy.
Re: Problem z nastawem z cukru
Z nikogo durni nie robię i zachowałeś się jakbyś o niczym nie wiedział, i już ci piszę jak nastaw był zimny Blg wynosiło 15, a po podgrzaniu grzałką po kilku dniach w ciepłym otoczeniu drożdże wykonały swoje czyli zjadły cukier więc teraz na skali jest 0 Blg, czy teraz już to dla ciebie jasne, albo czegoś wcześniej nie doczytałeś.terni pisze: ↑2017-12-04, 10:43Co do tego ma cukromierz i jego skala? Było 22°Blg to i nawet na Antarktydzie to samo by było. Stężenia cukru grzałka nie podnosi. Nie robi się słodsza herbata od samego jej mieszania. Nie wsypiesz cukru, to możesz ją mieszać i mieszać do usranej śmierci i Blg będzie takie jakie było. Nie rób z nas durni.
Re: Problem z nastawem z cukru
Teraz Kolego wszystko jasne. Nie można było tak nasamwpierpwiej? Nie każdy jest taki bystrzacha jak Ci się zdawało. Mi czasami to czy owo trzeba łopatą w głowę władować.
Róbmy Swoje
Re: Problem z nastawem z cukru
I czytać od początku.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości