Re: Problem z nastawem z cukru
: 2017-12-04, 12:38
Dodajmy, że wpływ ten jest znikomy.
https://www.bimber.info/forum/
Z nikogo durni nie robię i zachowałeś się jakbyś o niczym nie wiedział, i już ci piszę jak nastaw był zimny Blg wynosiło 15, a po podgrzaniu grzałką po kilku dniach w ciepłym otoczeniu drożdże wykonały swoje czyli zjadły cukier więc teraz na skali jest 0 Blg, czy teraz już to dla ciebie jasne, albo czegoś wcześniej nie doczytałeś.terni pisze: ↑2017-12-04, 10:43Co do tego ma cukromierz i jego skala? Było 22°Blg to i nawet na Antarktydzie to samo by było. Stężenia cukru grzałka nie podnosi. Nie robi się słodsza herbata od samego jej mieszania. Nie wsypiesz cukru, to możesz ją mieszać i mieszać do usranej śmierci i Blg będzie takie jakie było. Nie rób z nas durni.