Strona 3 z 3

Re: Problem z nastawem z cukru

: 2017-12-04, 12:38
autor: Citizen Kane
Dodajmy, że wpływ ten jest znikomy.

Re: Problem z nastawem z cukru

: 2017-12-04, 15:16
autor: jogi30
terni pisze:
2017-12-04, 10:43
Co do tego ma cukromierz i jego skala? Było 22°Blg to i nawet na Antarktydzie to samo by było. Stężenia cukru grzałka nie podnosi. Nie robi się słodsza herbata od samego jej mieszania. Nie wsypiesz cukru, to możesz ją mieszać i mieszać do usranej śmierci i Blg będzie takie jakie było. Nie rób z nas durni.
Z nikogo durni nie robię i zachowałeś się jakbyś o niczym nie wiedział, i już ci piszę jak nastaw był zimny Blg wynosiło 15, a po podgrzaniu grzałką po kilku dniach w ciepłym otoczeniu drożdże wykonały swoje czyli zjadły cukier więc teraz na skali jest 0 Blg, czy teraz już to dla ciebie jasne, albo czegoś wcześniej nie doczytałeś.

Re: Problem z nastawem z cukru

: 2017-12-04, 21:01
autor: terni
Teraz Kolego wszystko jasne. Nie można było tak nasamwpierpwiej? Nie każdy jest taki bystrzacha jak Ci się zdawało. Mi czasami to czy owo trzeba łopatą w głowę władować.

Re: Problem z nastawem z cukru

: 2017-12-04, 22:18
autor: jogi30
I czytać od początku.