Cukier, gdzie najtaniej?
Cukier, gdzie najtaniej?
Kontynuacja tematu Ceny cukru w Polsce rosną.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nie potrzebuję się dobrze bawić, żeby pić alkohol.
- Citizen Kane
- -#Admin
- Posty: 5060
- Rejestracja: 2005-12-19, 23:37
- Lokalizacja: Polska
- Kontaktowanie:
Witam, przy podawaniu ceny i miejsca bardzo uzasadnione jest podawanie producenta albo nazwy cukru.
Bo np. szkopskiego DIAMANT-a to ja nawet za darmo nie chcę
PS: Hmm... mam nadzieję, że "szkopski" to jeszcze nie jest mowa nienawiści
Bo np. szkopskiego DIAMANT-a to ja nawet za darmo nie chcę
PS: Hmm... mam nadzieję, że "szkopski" to jeszcze nie jest mowa nienawiści
Najlepszym miernikiem nieskończoności jest ludzka głupota i arogancja.
- Emiel Regis
- 90%
- Posty: 656
- Rejestracja: 2012-05-12, 14:56
- Lokalizacja: Picardie, Żywiec
Auchan Płock - 3,30. Limit 10 kg na osobę.
Kula
www.StalowkaSklep.pl - destylatory, akcesoria do budowy i stal kwasoodporna
https://www.facebook.com/stalowkadestylatory
www.StalowkaSklep.pl - destylatory, akcesoria do budowy i stal kwasoodporna
https://www.facebook.com/stalowkadestylatory
- Citizen Kane
- -#Admin
- Posty: 5060
- Rejestracja: 2005-12-19, 23:37
- Lokalizacja: Polska
- Kontaktowanie:
Złote czasy cały czas są, nawet jak cukier będzie po 5,- zł za kilo to nie widzę powodu do panikowania i ogłaszania żałoby - po prostu wyjdzie nam to wszystkim na zdrowie
Wiadomo, cukier to biała śmierć. Im mniej go zjemy tym zdrowsi będziemy. Być może sprzedaż cukru mimo wszystko nie spadnie bo wzrośnie zużycie cukru z przeznaczeniem na fermentację. Tak z pewnością się stanie bo przy cenie cukru od 5,- zł w górę, będzie on zbyt cenny aby go beztrosko sypać do kawy, herbaty czy gdziekolwiek poza fermentorem.
Aby nie destylować bezpośrednio po fermentacji (zabrania tego ustawa) możemy skonsumować bezpośrednio po fermentacji...
Zamiast cukru do kawy, herbaty i innych napojów np. stewia, miód itp.
Pozdrawiam
Winiarek
Wiadomo, cukier to biała śmierć. Im mniej go zjemy tym zdrowsi będziemy. Być może sprzedaż cukru mimo wszystko nie spadnie bo wzrośnie zużycie cukru z przeznaczeniem na fermentację. Tak z pewnością się stanie bo przy cenie cukru od 5,- zł w górę, będzie on zbyt cenny aby go beztrosko sypać do kawy, herbaty czy gdziekolwiek poza fermentorem.
Aby nie destylować bezpośrednio po fermentacji (zabrania tego ustawa) możemy skonsumować bezpośrednio po fermentacji...
Zamiast cukru do kawy, herbaty i innych napojów np. stewia, miód itp.
Pozdrawiam
Winiarek
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości