Strona 11 z 104

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-13, 23:06
autor: wiking
Za zdrówko wszystkich takim sobie niby Burbonem :cheers

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-13, 23:41
autor: Legion
Czajkus najlepszego z wiadomej okazji :cheers

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-13, 23:42
autor: Citizen Kane
100 lat Czajkusie!

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-13, 23:56
autor: magas
Czajkus twoje zdrowie Ledaig 2004 GM

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-15, 15:04
autor: drgranatt
drgranatt pisze:
2018-02-02, 19:30
Zdrówko wszystkich nowym IPA India Pale Ale. :drinks :beer
Pojawiło się już w sprzedaży i u mnie w sklepie kosztuje 4,30 zł. Zdrówko wszystkich :drinks

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-15, 21:44
autor: radius
To ja dzisiaj Porterkiem z KOMESA :drinks
Obrazek

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-15, 22:02
autor: Doody
Co do porteru z Komesa to jest moim ulubionym "koncerniaczkiem". Cena przystępna, jakość bardzo dobra i te śliweczki pachnące z butelki :wink:
Więc również sobie strzelę :cheers

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-15, 22:41
autor: Citizen Kane
:beer własną AIPĄ

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-15, 23:33
autor: laurentp
WSTYD, adminie, TY browarem?
Zdradzasz "bimbrowniczą społeczność" :|

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-15, 23:48
autor: Citizen Kane
Ja browarem, a Waść czym?

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-16, 00:12
autor: laurentp
Czyściochą, Waść :)
4 części spirytusu, 6 części wody :)

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-17, 21:33
autor: mlody
Sobota a tu takie pustki nikt nic nie pije?
Zdrowie śliwką z beczki

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-17, 22:04
autor: laurentp
Generalnie coś forum "padło na pysk" po wprowadzeniu nowego "image".

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-17, 22:21
autor: Doody
Ja sobie dzisiaj piję Wasze, destylatem z niesłodowanego jęczmienia.

Re: Wirtualny toast VII

: 2018-02-17, 23:41
autor: janik
Piję za wasze i naszego forum zdrówko...
Piję naleweczką bardzo ciekawą i smaczną w jej zestawie "Banan, imbir, dereń jako dodatek.
Smak bardzo złożony poprzez zestaw surowców. Nalewkę bananowo imbirową robiłem wcześniej,ale obecnie aby zwiększyć aromaty i kwasowość dodałem zamiast soku cytryny owoce derenia a to zrobiło nową jakość i mogę polecić taki zestaw.

Ps. Warto jeśli ktoś zrobi ciekawy mezalians aromatów powodowany nowym zestawieniem produktu wyjściowego, aby podzielić się z nami nowymi pomysłami i poradami podczas "Wirtualnego toastu".