przecież możesz komus podarować - czy wszystko jest na sprzedażblaha pisze:Też mam jedną jakby ktoś chciał odkupić.
Szynkowar
- bodzio.1974
- 90%
- Posty: 978
- Rejestracja: 2008-11-07, 12:11
- Lokalizacja: Czy to ważne ?
łopatka + golonka z przyprawami i peklosolą
parzone ok 2h w temp 80-84 st C
mięcho władowane do rękawa do pieczenia bo nie miałem odpowiedniej folii
schłodzone w zimnej wodzie, później do lodówki na 1,5 h, następnie do zamrażarki na ok 1 h, miało stać do rana w lodówce ale nie wytrzymałem
efekt przerósł me oczekiwania
pyszne , delikatne w smaku. Myślałem iż będzie twarde ale jest ok.
polecam takie urządzenie
już nigdy nie kupię wędliny w sklepie
proszę o przeniesienie tematu do działu Kulinaria
nie wiem co się dzieje ale fotek nie widac
parzone ok 2h w temp 80-84 st C
mięcho władowane do rękawa do pieczenia bo nie miałem odpowiedniej folii
schłodzone w zimnej wodzie, później do lodówki na 1,5 h, następnie do zamrażarki na ok 1 h, miało stać do rana w lodówce ale nie wytrzymałem
efekt przerósł me oczekiwania
pyszne , delikatne w smaku. Myślałem iż będzie twarde ale jest ok.
polecam takie urządzenie
już nigdy nie kupię wędliny w sklepie
proszę o przeniesienie tematu do działu Kulinaria
nie wiem co się dzieje ale fotek nie widac
- bodzio.1974
- 90%
- Posty: 978
- Rejestracja: 2008-11-07, 12:11
- Lokalizacja: Czy to ważne ?
@ bnp
Jestem podłamany ? Żadnego zdjęcia nie widzę tylko se wyobrażam.
Bardzo bym prosił o zamieszczenie tych zdjęć np. tym programem.
Do zapoznania sie z obsługą:
http://www.bimber.info/forum/viewtopic.php?t=2316
A to gotowy link do tego programu.Może kolega go zapisać w swoich zakladkach na stronie głównej internetu.
http://imageshack.us/
Jestem podłamany ? Żadnego zdjęcia nie widzę tylko se wyobrażam.
Bardzo bym prosił o zamieszczenie tych zdjęć np. tym programem.
Do zapoznania sie z obsługą:
http://www.bimber.info/forum/viewtopic.php?t=2316
A to gotowy link do tego programu.Może kolega go zapisać w swoich zakladkach na stronie głównej internetu.
http://imageshack.us/
hehe, wiedziałem, że tak będzie.bnp pisze: polecam takie urządzenie
już nigdy nie kupię wędliny w sklepie
Polecam ekspresowe wyroby Dziadka
http://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=1721
@sobolu
parę razy w roku przerabiam świniaczka, jednak od zawsze wędliny wędziłem, o szynkowarze nie wiedziałem
http://www.bimber.info/forum/viewtopic.php?t=1549
po między przerobami zazwyczaj jest przerwa, w której jestem zmuszony kupować w sklepie.
Ostatnio wystrugałem sobie małą, zgrabną wędzarnie z beczki, więc wędzić będę częściej
szynkowar też dobrze się spisuje - żyć (jeść) nie umierać
źle się wyraziłem, jadam sklepowe wtedy gdy nie mam swych wyrobów,Nic dziwnego, skoto do tej pory jadłeś sklepowe
parę razy w roku przerabiam świniaczka, jednak od zawsze wędliny wędziłem, o szynkowarze nie wiedziałem
http://www.bimber.info/forum/viewtopic.php?t=1549
po między przerobami zazwyczaj jest przerwa, w której jestem zmuszony kupować w sklepie.
Ostatnio wystrugałem sobie małą, zgrabną wędzarnie z beczki, więc wędzić będę częściej
szynkowar też dobrze się spisuje - żyć (jeść) nie umierać
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości