Słód whisky strong
Re: Słód whisky strong
1. Doody - 50 kg
2. przegab - 50 kg
3. dynio1977 - 50 kg
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
2. przegab - 50 kg
3. dynio1977 - 50 kg
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
- Marian Naworski
- 50%
- Posty: 138
- Rejestracja: 2020-09-10, 22:27
Re: Słód whisky strong
1. Doody - 50 kg
2. przegab - 50 kg
3. dynio1977 - 50 kg
4.Marian Naworski 25-50kg.
2. przegab - 50 kg
3. dynio1977 - 50 kg
4.Marian Naworski 25-50kg.
Re: Słód whisky strong
1. Doody - 50 kg
2. przegab - 50 kg
3. dynio1977 - 50 kg
4.Marian Naworski 25-50kg.
5. Mrzon 100kg
2. przegab - 50 kg
3. dynio1977 - 50 kg
4.Marian Naworski 25-50kg.
5. Mrzon 100kg
Re: Słód whisky strong
Witam można wiedzieć jaka cena za 25kg worek słodu
Re: Słód whisky strong
Witam fakt najważniejsza rzecz
Worki są po 50 i 30kg - musimy je popakować po 25kg z uwagi na dopuszczalną wage kuriera.
cena za worek 25kg = 126 zł + 19 kurier.
czyli - 145 za 25kg z wysyłką.
Potwierdzenie składamy do wieczora do 24:00 . odbiór potwierdzony w poniedziałek 17,05
Kto chętny niech się wpisuje bo odbiór mamy planowany w nadchodzącym tygodniu.
a rozesłanie
98%
Worki są po 50 i 30kg - musimy je popakować po 25kg z uwagi na dopuszczalną wage kuriera.
cena za worek 25kg = 126 zł + 19 kurier.
czyli - 145 za 25kg z wysyłką.
Potwierdzenie składamy do wieczora do 24:00 . odbiór potwierdzony w poniedziałek 17,05
Kto chętny niech się wpisuje bo odbiór mamy planowany w nadchodzącym tygodniu.
a rozesłanie
98%
Re: Słód whisky strong
1. Doody - 50 kg
2. przegab - 50 kg
3. dynio1977 - 50 kg
4.Marian Naworski 25-50kg.
5. Mrzon 100kg
6. Jakis1234 - 25 kg
2. przegab - 50 kg
3. dynio1977 - 50 kg
4.Marian Naworski 25-50kg.
5. Mrzon 100kg
6. Jakis1234 - 25 kg
Pozdrawiam z opolskiego.
- Marian Naworski
- 50%
- Posty: 138
- Rejestracja: 2020-09-10, 22:27
Re: Słód whisky strong
1. Doody - 50 kg
2. przegab - 50 kg
3. dynio1977 - 50 kg
4.Marian Naworski 25 kg.
5. Mrzon 100kg
6. Jakis1234 - 25 kg
2. przegab - 50 kg
3. dynio1977 - 50 kg
4.Marian Naworski 25 kg.
5. Mrzon 100kg
6. Jakis1234 - 25 kg
Re: Słód whisky strong
Witam, o 0:01 kończą się zapisy - mamy aktualnie 300kg .... jutro zaklepuje i dostawa będzie po weekendzie i dystrybucja też powinna nam zająć max do 21-24.05
Jak będę miał potwierdzenie wysyłam inf na p.w. dla zainteresowanych.
98%
Jak będę miał potwierdzenie wysyłam inf na p.w. dla zainteresowanych.
98%
Re: Słód whisky strong
400kg zaklepane 100 dla mnie .w weekend podam szczegóły na p.w.
Re: Słód whisky strong
Przesyłka dotarła. Dzięki!
Re: Słód whisky strong
Słód dotarł.
Pozdrawiam
Tomek
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam
Tomek
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
Re: Słód whisky strong
Witam
Wszystko za jak zwykle wzorowo.
Pozdrawiam
Wszystko za jak zwykle wzorowo.
Pozdrawiam
Re: Słód whisky strong
witam - dziękuję za potwierdzenie jak coś akcje możemy ponowić ale nie wcześniej niz 2-3 miesiące ..
Re: Słód whisky strong
Mam uwagę co do słodu z ostatniej akcji.
Słód bardzo ładny, bardzo wydajny i w ogóle, ma jednak jeden mankament... Nie jest wędzony dymem. Już w czasie śrutowania wydawało mi sie dziwne, że zapach rozdrabnianego słodu, choć bardzo przyjemny, przypomina bardziej zwykły Pale ale albo co najwyżej Monachijski. Pomyślałem, może po covidzie nie wróciły zmysły do prawidłowej formy
Ale po zatarciu i destylacji, ja w mojej partii nie mogę doszukać się torfowych nut. Gdybym kupował ten słód pierwszy raz od naszego kolegi, pomyślałbym, że tak musi być, ale ja przerobiłem kilkaset kilogramów tego surowca (od kolegi 98%) i zawsze był to słód, który charakteryzował się bardzo mocnym aromatem wędzonki. Może tylko moje worki zostały pomylone a cała reszta jest ok. Prosiłbym aby reszta kupujących wypowiedziała się o tej partii surowca. Nie podejrzewam kogoś o złą wolę. Może po prostu źródło dostawcy pomyliło partie. Bardzo jestem ciekawy opinii innych użytkowników akcji.
Wasze
Słód bardzo ładny, bardzo wydajny i w ogóle, ma jednak jeden mankament... Nie jest wędzony dymem. Już w czasie śrutowania wydawało mi sie dziwne, że zapach rozdrabnianego słodu, choć bardzo przyjemny, przypomina bardziej zwykły Pale ale albo co najwyżej Monachijski. Pomyślałem, może po covidzie nie wróciły zmysły do prawidłowej formy
Ale po zatarciu i destylacji, ja w mojej partii nie mogę doszukać się torfowych nut. Gdybym kupował ten słód pierwszy raz od naszego kolegi, pomyślałbym, że tak musi być, ale ja przerobiłem kilkaset kilogramów tego surowca (od kolegi 98%) i zawsze był to słód, który charakteryzował się bardzo mocnym aromatem wędzonki. Może tylko moje worki zostały pomylone a cała reszta jest ok. Prosiłbym aby reszta kupujących wypowiedziała się o tej partii surowca. Nie podejrzewam kogoś o złą wolę. Może po prostu źródło dostawcy pomyliło partie. Bardzo jestem ciekawy opinii innych użytkowników akcji.
Wasze
Pozdrawiam
Darek
Darek
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości