Strona 3 z 4

: 2013-12-30, 21:34
autor: zdzichu
Tabela odporności chemicznej

: 2014-02-07, 01:47
autor: laurentp
Urzędowa tabela(!), w formacie "komputerowym".

Ułamek masowy w funkcji ułamka objętościowego.

: 2014-02-24, 00:14
autor: Citizen Kane
Tabela do rozcieńczania

: 2014-03-18, 20:04
autor: Citizen Kane
Drożdże Professional Whisky Yeast.

http://www.bimber.info/forum/download.php?id=7398

: 2014-03-18, 20:44
autor: Citizen Kane
Drożdże Professional Vodka Pure Yeast.

: 2014-03-19, 14:20
autor: Citizen Kane
Pirosiarczyn potasu

: 2014-03-20, 14:34
autor: Citizen Kane
Drożdże Dragon Power 3 Turbo Yeast

: 2014-03-20, 14:35
autor: Citizen Kane
Drożdże Dragon Power Big Pack Turbo Yeast

: 2014-10-21, 14:16
autor: Spirit
Nie wiem czy było: Zależność pomiędzy temperaturą wrzenia roztworów wodno-alkoholowych a zawartością alkoholu w parach powstających z tej cieczy.

Jest tam błąd, nie poprawiłem bo to printscreen ale myślę że go znajdziecie sami.

: 2014-10-21, 19:25
autor: Fenol
Mam prośbę: może ktoś ma komplet norm "spirytusowych" PN-A-79528-XXXXX, zdaje się moje gdzieś przebaniaczyłem.

: 2014-10-23, 14:12
autor: radius
Obciążenie i temperatura pracy grzałek

: 2014-11-05, 21:55
autor: radius
Tabela składu owoców i wydajności tłoczenia.

: 2015-03-04, 08:50
autor: lesgo58
Zbiorcza tabela składająca się z kilku zakładek pozwalająca po wstawieniu danych na wyliczenia:
- czasu rozgrzewania
- efektywność grzania gazem,
- teoretyczną wysokość tzw. 10 półki
- ilość wypełnienia,
- orientacyjne ilości poszczególnych frakcji
- koszt wytworzenia 1 litra urobku
- wymiarów bufora w/g założonych danych,
- wymiary półki OLM

Jest to praca wykonana przez kolegę aronia
:1st
:brawo

: 2015-03-16, 08:01
autor: lesgo58
Przez przypadek wpadły mi w ręce takie kalkulatory fizykochemiczne:
http://www.trimen.pl/witek/kalkulatory/ ... ml#wrzenie

: 2015-09-09, 15:53
autor: Citizen Kane