Strona 3 z 4
: 2013-12-30, 21:34
autor: zdzichu
Tabela odporności chemicznej
: 2014-02-07, 01:47
autor: laurentp
Urzędowa tabela(!), w formacie "komputerowym".
Ułamek masowy w funkcji ułamka objętościowego.
: 2014-02-24, 00:14
autor: Citizen Kane
Tabela do rozcieńczania
: 2014-03-18, 20:04
autor: Citizen Kane
: 2014-03-18, 20:44
autor: Citizen Kane
Drożdże Professional Vodka Pure Yeast.
: 2014-03-19, 14:20
autor: Citizen Kane
Pirosiarczyn potasu
: 2014-03-20, 14:34
autor: Citizen Kane
Drożdże Dragon Power 3 Turbo Yeast
: 2014-03-20, 14:35
autor: Citizen Kane
Drożdże Dragon Power Big Pack Turbo Yeast
: 2014-10-21, 14:16
autor: Spirit
Nie wiem czy było: Zależność pomiędzy temperaturą wrzenia roztworów wodno-alkoholowych a zawartością alkoholu w parach powstających z tej cieczy.
Jest tam błąd, nie poprawiłem bo to printscreen ale myślę że go znajdziecie sami.
: 2014-10-21, 19:25
autor: Fenol
Mam prośbę: może ktoś ma komplet norm "spirytusowych" PN-A-79528-XXXXX, zdaje się moje gdzieś przebaniaczyłem.
: 2014-10-23, 14:12
autor: radius
Obciążenie i temperatura pracy grzałek
: 2014-11-05, 21:55
autor: radius
Tabela składu owoców i wydajności tłoczenia.
: 2015-03-04, 08:50
autor: lesgo58
Zbiorcza tabela składająca się z kilku zakładek pozwalająca po wstawieniu danych na wyliczenia:
- czasu rozgrzewania
- efektywność grzania gazem,
- teoretyczną wysokość tzw. 10 półki
- ilość wypełnienia,
- orientacyjne ilości poszczególnych frakcji
- koszt wytworzenia 1 litra urobku
- wymiarów bufora w/g założonych danych,
- wymiary półki OLM
Jest to praca wykonana przez kolegę
aronia
: 2015-03-16, 08:01
autor: lesgo58
Przez przypadek wpadły mi w ręce takie kalkulatory fizykochemiczne:
http://www.trimen.pl/witek/kalkulatory/ ... ml#wrzenie
: 2015-09-09, 15:53
autor: Citizen Kane