może wstaw je w dziale "Zaprawianie wódek, nalewki", tym sposobem wszyscy je poznamy i komuś jeszcze mogą się przydać.ankarski pisze:truteen - posłałem Ci przepisy na gorzką nie tylko żołądkową. powodzenia
Przygotowanie chłodnicy miedzianej do pracy
@ ankarski
Dzięki doszły!... przy wolnej chwili jak przedestyluje moje 30l surówki na kolumnie to będę miał materiału że ho ho na gorzkie żołądkowe bo jak mi się braciszki zjadą i robota przy domu to nic tak nie idzie nawet woda jak ta włąsnie wóda
No chłodnica szklana to by musiała być o większym przekroju rurki wewn i dośc długa żeby to działało... ja zmarnowałem w ten sposób 5l śliwowicy ale to były początki ( poszło w powietrze... też KEG 50 l i chłodnica szklana... a dodam że grzałem jega w parniku więc duża bezwładność i wogóle...
Już wysłałem te skany do CK to tylko czekać aż obrobi i pyknie..
Dzięki doszły!... przy wolnej chwili jak przedestyluje moje 30l surówki na kolumnie to będę miał materiału że ho ho na gorzkie żołądkowe bo jak mi się braciszki zjadą i robota przy domu to nic tak nie idzie nawet woda jak ta włąsnie wóda
No chłodnica szklana to by musiała być o większym przekroju rurki wewn i dośc długa żeby to działało... ja zmarnowałem w ten sposób 5l śliwowicy ale to były początki ( poszło w powietrze... też KEG 50 l i chłodnica szklana... a dodam że grzałem jega w parniku więc duża bezwładność i wogóle...
Już wysłałem te skany do CK to tylko czekać aż obrobi i pyknie..
Cu + Al--->Cl + Au... pracuję nad tym, typowa wymiana tylko bardziej złożona...
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 75 gości