Witam.
Proszę o porady w sprawie śliwowicy
Otóż posiadam następujący sprzęt:
kolumna 120 cm z wypełnieniem szklanymi rurkami, zimne palce, jeden odstojnik,do tego filtr katalityczny wypełniony miedzią. Posiadam też wymiennie drugą kolumnę wysokości 50 cm.
Proszę o podpowiedź jak gotować śliwowicę, z wypełnieniem czy z zimnymi palcami?
Dotychczas robiłem tylko cukrówki, owocówkę będę robił po raz pierwszy i nie wiem jak się do tego zabrać.
Pozdrawiam
Śliwowica Egon322
Śliwowica Egon322
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Egon322, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
Egon322
Egon322
- Citizen Kane
- -#Admin
- Posty: 5060
- Rejestracja: 2005-12-19, 23:37
- Lokalizacja: Polska
- Kontaktowanie:
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 77 gości