Śliwowica Egon322

Teoria, praktyka, sprzęt, kolumna
Egon322
0%
0%
Posty: 2
Rejestracja: 2015-09-03, 08:51

Śliwowica Egon322

Post autor: Egon322 » 2015-09-16, 23:05

Witam.
Proszę o porady w sprawie śliwowicy
Otóż posiadam następujący sprzęt:
kolumna 120 cm z wypełnieniem szklanymi rurkami, zimne palce, jeden odstojnik,do tego filtr katalityczny wypełniony miedzią. Posiadam też wymiennie drugą kolumnę wysokości 50 cm.
Proszę o podpowiedź jak gotować śliwowicę, z wypełnieniem czy z zimnymi palcami?
Dotychczas robiłem tylko cukrówki, owocówkę będę robił po raz pierwszy i nie wiem jak się do tego zabrać.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Egon322, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
Egon322

Awatar użytkownika
Citizen Kane
-#Admin
-#Admin
Posty: 5060
Rejestracja: 2005-12-19, 23:37
Lokalizacja: Polska
Kontaktowanie:

Post autor: Citizen Kane » 2015-09-16, 23:24


ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 77 gości