Budowa aparatury przy użyciu elementów balustrad

Teoria, praktyka, sprzęt, kolumna
karola44-81
10%
10%
Posty: 12
Rejestracja: 2016-01-24, 16:19

Post autor: karola44-81 » 2016-03-25, 20:08

Czym uszczelniłeś garnek z miską? Jakiś specjalny patent na uszczelkę? Ile litrów tam wlewasz, ile z tego uzyskujesz? Jak szybko kapie?
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez karola44-81, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kopytoszczak
60%
60%
Posty: 232
Rejestracja: 2016-01-11, 11:33

Post autor: kopytoszczak » 2016-03-29, 14:16

Uszczelniłem rozciętym wężykiem silikonowym, końce sklejone silikonem z tubki, nawinięte to na rant gara i zaciśnięte (gar z miską) ogniwami do skręcania łańcuchów, szczelność 100%. Wlewam pod rant gara tj. 15l. Kapie z prędkością 1l. na godz., pod koniec wolniej. Ostatnio z nastawu 8kg cukru 25l wody, wykapało 3,5l 96% i 0,7 reszty:-D

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości