Marco Polo czyli wariacje anyżowe...

Przepisy, porady na zaprawianie alkoholu i wyrób nalewek
wek
101%
101%
Posty: 243
Rejestracja: 2008-01-08, 14:41
Lokalizacja: z Za

Post autor: wek » 2010-06-30, 09:15

a ja już od miesiąca degustuję moje pięć litrów gotowego wyrobu - oczywiście po kilka kieliszków dziennie (nieuchronnie zbliżając się do wyczerpania zapasu)

juru
50%
50%
Posty: 155
Rejestracja: 2008-02-06, 17:55
Lokalizacja: z tamtąd

Post autor: juru » 2010-07-01, 20:42

strona z allegro jest przeniesiona do archiwum-macie może aktualny adres zaufanego sprzedawcy ?
pozdro
juru

de gustibus non est disputandum

Awatar użytkownika
bielok
101%
101%
Posty: 607
Rejestracja: 2006-06-30, 09:17
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: bielok » 2010-07-01, 20:47

Szukaj na allego użytkownika : skworcu
pozdrawiam
bielok

Alkohol nie rozwiąże twoich problemów...
A z drugiej strony, mleko w sumie też nie..

juru
50%
50%
Posty: 155
Rejestracja: 2008-02-06, 17:55
Lokalizacja: z tamtąd

Post autor: juru » 2010-07-19, 19:02

Znalazłem "skworcu"i już mam zioła,zaraz spróbuję coś pomieszać.Rzeczywiście poważny sprzedawca -jeszcze nie zdążyłem wysłać przelewu a już mi wysłał paczkę .
pozdro
juru

de gustibus non est disputandum

juru
50%
50%
Posty: 155
Rejestracja: 2008-02-06, 17:55
Lokalizacja: z tamtąd

Post autor: juru » 2010-07-25, 12:39

wczoraj była próba -ciekawy smak ale stwierdziliśmy że jest zbyt aromatyczna i po kilku degustacjach rozcieńczyłem ją aż 4-ro krotnie ,anyż 1 g,cukier 80 g, hibiskus 5 g i sok z 1 cytryny
juru

de gustibus non est disputandum

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości