Alkohole z domowej spiżarni

Przepisy, porady na zaprawianie alkoholu i wyrób nalewek
Awatar użytkownika
magas
101%
101%
Posty: 6990
Rejestracja: 2009-02-01, 12:05

Post autor: magas » 2009-07-06, 20:07

Przepalanka to raczej przypalanka lub może karmelówka :cry: pan Cieślak byłby zły :furious

pluton
80%
80%
Posty: 452
Rejestracja: 2009-05-22, 15:58
Lokalizacja: Łódź

Post autor: pluton » 2009-12-28, 22:09

a_priv pisze:Ja zalecałbym Kolegom dużą ostrożność w korzystaniu z przepisów alkoholowych z takich stron jak te ostatnio tu prezentowane. Po pobierznym przejrzeniu zawartości widać, że autor niewiele wie na ten temat, a tylko kopiuje (bezkrytycznie) informacje z różnych źródeł.
Potem np. mamy kwiatki w stylu nazywania śliwowicą nalewu ze śliwek. :mrgreen:
pzdr
Prawda, trzeba ostroznie. Gdzies czytalem, jak ktos nazwal nalew z wiorkow debowych starką.

pozdrawiam
pluton
Błogosławieni ci, którzy nie umieją odpowiedzieć na moje pytanie,
a mimo to milczą.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 54 gości