Miodula?

Przepisy, porady na zaprawianie alkoholu i wyrób nalewek
zbynio
80%
80%
Posty: 415
Rejestracja: 2013-08-04, 23:26
Lokalizacja: Lorrach

Post autor: zbynio » 2013-10-25, 22:06

Moja nie wytrzymała naporu i legła w trzewiach po dwóch miesiącach... Za to po ostatnim łyku jaki wykonałem dzisiaj wiem, że następna dostoi do trzech a może i więcej miesięcy,
bo ten ostatni łyk był wyśmienity!
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zbynio, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryby łowię.

DulfLingren
50%
50%
Posty: 106
Rejestracja: 2009-12-20, 14:08
Lokalizacja: pomorskie

Post autor: DulfLingren » 2013-10-28, 20:48

Polecam przegotowanie miodu, gdyż miałem po świeżym miodzie zmieszanym z alk
bóle brzucha i to nie raz, a jak przegotowałem miód problem ustąpił, po prostu miód nie jest
mikrobiologicznie czysty- do takiego doszedłem wniosku.
"..wypijesz jedno ,drugie piwo -pojdziesz trochę krzywo...a po gorzale wcale..."

Awatar użytkownika
zwyczajny
101%
101%
Posty: 778
Rejestracja: 2011-04-05, 07:59

Post autor: zwyczajny » 2013-10-28, 21:12

Dulflingren, a może po prostu uczulony na pyłki jesteś, czy coś... miód jest między innymi tak zdrowy ze względu na zawartość własnie pyłków...
XXX

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości