Przepisy, porady na zaprawianie alkoholu i wyrób nalewek
-
kuba
- 50%
- Posty: 131
- Rejestracja: 2006-07-20, 21:29
Post
autor: kuba » 2006-09-17, 21:45
Fajnie. A może robiłeś coś z czarnego bzu. O moich wątpliwościach napisałem w poście "Magiczne trunki (czyste)....." i nie za bardzo wiem co dalej począć.
-
pumex
- 101%
- Posty: 95
- Rejestracja: 2006-05-09, 12:20
Post
autor: pumex » 2006-09-18, 08:38
Niestety nie . Ale AAbratek w dziale "magiczne trunki podaje linki do tematu .
Dla zdrowia ciała , umysłu i duszy .
-
Jaś
- 20%
- Posty: 27
- Rejestracja: 2006-03-02, 20:52
Post
autor: Jaś » 2006-11-07, 12:43
Robiłem kilkakrotnie nalewkę z czarnego bzu. Mi osobiście ten smak nie odpowiada, ale moje panie zabijają się za nią. Polecam
-
klodek4
- 50%
- Posty: 128
- Rejestracja: 2011-09-01, 02:37
- Lokalizacja: alicante, hiszpania
Post
autor: klodek4 » 2011-10-04, 15:44
Odświeżę trochę temat bo warto, w moich stronach bardzo dużo rośnie agaw, nie są to agawy niebieskie jakie są używane do tequili ale mam zamiar przeprowadzić eksperyment i nastawie coś w przyszłości, jak będę to robił to założę nowy temat!!!!!!
-
a_priv
- 100%
- Posty: 3144
- Rejestracja: 2006-08-25, 08:30
Post
autor: a_priv » 2011-10-04, 15:50
My tu (biedne żuczki) możemy tylko pomarzyć o takich wsadach. U nas to żytko, pszenica, śliwki, jabłka czy też gruszki są dostępne, a i to pod warunkiem urodzajnego roku.
pzdr
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości