Jak nazwać bimber
"Bimber"
Słowo wymyślone przez propagandzistów z NKWD.
Słowo to do dzisiaj egzystuje.
Pytanie: wynika ono z tępoty osób posługujących się nim czy też z genialności sowieckiej NKWD. (Czarny PR)
Słowo wymyślone przez propagandzistów z NKWD.
Słowo to do dzisiaj egzystuje.
Pytanie: wynika ono z tępoty osób posługujących się nim czy też z genialności sowieckiej NKWD. (Czarny PR)
Ostatnio zmieniony 2010-04-03, 15:44 przez SRG, łącznie zmieniany 2 razy.
C2H5OH Strona Główna » Główna kategoria forum » Zaprawianie wódek, nalewki » Jak nazwać bimber
Ten temat powinien znajdować się w hyde parku Co to ma do zaprawiania wódek czy nalewek
@gryzzli
Ukapka - Świetna nazwa
Vodka UKAPKA premium
Ten temat powinien znajdować się w hyde parku Co to ma do zaprawiania wódek czy nalewek
@gryzzli
Ukapka - Świetna nazwa
Vodka UKAPKA premium
Nie potrzebuję się dobrze bawić, żeby pić alkohol.
Co by na to Spięty powiedział?
Można by to forum nazwać forum alkoholowym, gdyby tu najwięcej do powiedzenia mieli "fantaści" Twojego pokroju i np. lukaska, którym się wydaje, że forum o domowych destylatach i nalewkach, to forum alkoholowe, gdzie wymienia się doświadczenia jak najlepiej się uchlać i wyluzować... juanito napisał/a:
...Po kilku głębszych każdemu się zdarzyć może, nie ?
Po kilku głębszych to normalni sztywniacy idą spać, nie?
Ci bardziej wyluzowani idą się jeszcze bardziej wyluzować, co kończy się żałośnie. A mnie się zdaje , że jesteś NAJPRAWDZIWSZYM Królem LWEM od braci misiów i może zostań tam gdzie jesteś ,bo zamokniesz jak przyjdzie duża fala . A jak nie przyjdzie , to się ciesz , że cię omineła . I nie mów , że cię nie ostrzegałem . A nazwać nie można księżycówką , bo co na taką nazwę powiedzą ŁEMKOWIE ?
[ Dodano: 2010-06-13, 00:58 ]
A jak mi ktoś powie , abym ustawił wygaszanie , to przedtem zapraszam na wysysanie wody z podpiwniczeń.
[ Dodano: 2010-06-13, 01:33 ]
A to się tyczy winiarka 5
Można by to forum nazwać forum alkoholowym, gdyby tu najwięcej do powiedzenia mieli "fantaści" Twojego pokroju i np. lukaska, którym się wydaje, że forum o domowych destylatach i nalewkach, to forum alkoholowe, gdzie wymienia się doświadczenia jak najlepiej się uchlać i wyluzować... juanito napisał/a:
...Po kilku głębszych każdemu się zdarzyć może, nie ?
Po kilku głębszych to normalni sztywniacy idą spać, nie?
Ci bardziej wyluzowani idą się jeszcze bardziej wyluzować, co kończy się żałośnie. A mnie się zdaje , że jesteś NAJPRAWDZIWSZYM Królem LWEM od braci misiów i może zostań tam gdzie jesteś ,bo zamokniesz jak przyjdzie duża fala . A jak nie przyjdzie , to się ciesz , że cię omineła . I nie mów , że cię nie ostrzegałem . A nazwać nie można księżycówką , bo co na taką nazwę powiedzą ŁEMKOWIE ?
[ Dodano: 2010-06-13, 00:58 ]
A jak mi ktoś powie , abym ustawił wygaszanie , to przedtem zapraszam na wysysanie wody z podpiwniczeń.
[ Dodano: 2010-06-13, 01:33 ]
A to się tyczy winiarka 5
– (...) nie może się tak nazywać: Tradycja!
– Dlaczego niby?
– Pytasz, dlaczego? No bo tradycją nazwać niczego nie możesz. I nie możesz uchwałą specjalną zarządzić ani jej ustanowić. Kto inaczej sądzi, świeci jak zgasła świeczka na słonecznym dworze. Tradycja to dąb, który tysiąc lat rósł w górę. Niech nikt kiełka małego z dębem nie przymierza. Tradycja naszych dziejów jest warownym murem, to jest właśnie kolęda, świąteczna wieczerza... To jest ludu śpiewanie, to jest ojców mowa, to jest nasza historia, której się nie zmieni. A to co dookoła powstaje, od nowa, to jest nasza codzienność, w której my żyjemy.