Znalazłem w czeluściach szafki kuchennej kieliszek po wyżej wymienionej i wspomniałem, że dobroć to była...
Wziąłem więc 2,5 litra dobrej (bo mojej) psoty rozrobionej wstępnie do 55 koni, włożyłem świeżą papryczkę chili pozbawioną pestek (trochę boję się nadmiaru kapsaicyny) i macerowalem w ciemnym miejscu przez tydzień. Potem dokonałem.następujących obliczeń: chciałem osiągnąć moc max 43 %. Z reguły krzyżowej rozmiękczania roztworów wyszło mi 43 jednostki otworu 55% i 12 jednostek roztworu miodu, czyli do 2500 ml spirytusowego wyciągu z papryki muszę dodać prawie 700 ml roztworu miodu otrzymując 3200 ml wódeczki. Założyłem słodkość na poziomie 8 łyżek płynnego miodu na litr gotowego wyrobu, czyli dałem 26 łyżek miodu i wody do 700 ml. Odczekalem 2 tygodnie i była zayebioza, powiadam Wam. Nawet ojciec nie marudził, pił, wspominał i mlaskał. Polecam.
Nemiroffa "medowa c percom"
Nemiroffa "medowa c percom"
Kto trzy razy w dzień nie pijan, ten jest dupa, nie ułan!
Re: Nemiroffa "medowa c percom"
Podobnie robiłem. Naprawdę polecam.
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Re: Nemiroffa "medowa c percom"
witam,
jaki miód polecacie?
pozdrawiam
pluton
jaki miód polecacie?
pozdrawiam
pluton
Błogosławieni ci, którzy nie umieją odpowiedzieć na moje pytanie,
a mimo to milczą.
a mimo to milczą.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości