Wódka z cytrusów zaprawiana przyp. korzennymi
Wódka z cytrusów zaprawiana przyp. korzennymi
Witam. Pytanie amatora - 3dni temu zasypiałem cukrem skórki z cytryny, mandarynek, grejp, pomelo i limetki z laską cynamonu, zielem angielskim, pieprzem i goździkami. Puściły sok i dziś zalalem to 80% bimbrem tylko żeby przykryć owoce. Ile to macerować? Bo z jednej strony słyszę że im dłużej tym lepiej, a z innej że skórki tylko dzień bo będzie gorzkie. Poradzicie coś?
Re: Wódka z cytrusów zaprawiana przyp. korzennymi
Tak na przyszłość - najpierw spytaj, potem zalewaj...
Nie wiem jakie masz te skórki, jeśli z albedo - będzie gorzkie...
Ale niektórzy takie lubią
P.S. Znowu zakładasz temat w kilku działach - litości - nie śmieć na forum... wystarczy raz
Nie wiem jakie masz te skórki, jeśli z albedo - będzie gorzkie...
Ale niektórzy takie lubią
P.S. Znowu zakładasz temat w kilku działach - litości - nie śmieć na forum... wystarczy raz
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości