Zacier z chleba

Awatar użytkownika
98%
100%
100%
Posty: 1746
Rejestracja: 2006-02-04, 14:53
Kontaktowanie:

Post autor: 98% » 2011-08-03, 21:57

Witam oh oh oh @zbynekk Ty masz etykietę a ja mam i etykietę i nakrętkę i butelkę i to co w butelce - od Stonavy cały czas nie tknięta - pamiętasz ile to ma "roków" ??
idzie na starkę na razie gody "skórzane " ale mam zamiar dociągnąć do perłowych i wtedy to będzie dobry kapitał - tylko czy doczekamy tego okresu :?: :?: :?:

patrzę i patrzę .... nie dotykam ... nie sprzedaję po tym czasie jak to już będzie starką oj rokuje rokuje ...... wszak wyszło spod ręki mistrza - a wiem co On potrafi .....
pozdrawiam
98%
www.bimberhobby.pl

( sklep dla prawdziwych hobbystów )

furman

Post autor: furman » 2012-03-20, 13:03

Odświeżam kotleta. Czy ktoś jeszcze miał doświadczenie z zacieraniem chlebka oprócz Rudego?

Awatar użytkownika
lech.zywiec
101%
101%
Posty: 286
Rejestracja: 2011-09-05, 22:34

Post autor: lech.zywiec » 2012-03-20, 14:22

Nie zacierałem nigdy chleba, tak naprawdę to jeszcze nic nie zacierałem :D , ale miałem kilkukrotnie okazję kosztować destylatu z zatartego chleba w Brześciu na Białorusi. Mimo, że robiony był na prostym aparacie to wrażenia smakowe były pozytywne, nawet bardzo pozytywne.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości