Inżyniera zacieranie mąki

Awatar użytkownika
Aabratek
101%
101%
Posty: 1395
Rejestracja: 2006-02-05, 16:20

Post autor: Aabratek » 2009-04-08, 18:15

a_priv pisze:To co mu się stało z tym alkoholem?
a cholera jasna wie :shock: - jak wcześniej pisałem możliwe że kolega podał w którymś momencie błędne dane lub zaczęło mu zjadać alkohol (fermentacja octowa?)
... a Goździkowa przypomina - na ból głowy walnijcie klina !

Awatar użytkownika
destylatek
101%
101%
Posty: 202
Rejestracja: 2008-02-18, 14:17
Lokalizacja: Księstwo Cieszyńskie

Post autor: destylatek » 2009-04-10, 20:39

Zrobię jeszcze raz bo została mi glukoza, ale muszę sprawdzić jakąś dawkę glukozy ile da blg. Macie jakieś propozycje w jaki sposób to sprzwdzić (chodzi mi o proporcje)
W obu przypadkach z zacieru uzysk był taki marny.
Robiłem test jodowy i wyszedł ujemny. Myślę że wszystko zrobiłem dobrze. Glukozę kupiłem w worku 25kg z hurtowni spożywczej i jak ją próbowałem to właśnie wydawało mi się że nie jest taka słodka. Sprawdzę jeszcze z jakiej wytwórni jest ta glukoza i porównam z kol. inżynierem.
Znacznie lepiej jest pić wódkę i pleść głupstwa, niż pić wodę i być zasrańcem - Benjamin Franklin

Pozdrawiam destylatek.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości