Jakie piwa sklepowe preferujecie?
Jakie piwa sklepowe preferujecie?
Chciałbym, abyście podzielili się jakie piwa dostępne w handlu lubicie i pijacie.
Mogą to być wyroby polskie, jak i importowane.
Ja ostatnio posmakowałem piwa Zwierzyniec Pils - Browary Lubelskie Perła.
Pijam także Belfast - Browar Jabłonowo.
Mogą to być wyroby polskie, jak i importowane.
Ja ostatnio posmakowałem piwa Zwierzyniec Pils - Browary Lubelskie Perła.
Pijam także Belfast - Browar Jabłonowo.
Pozdrawiam
@kitaferia
"Ja ostatnio posmakowałem piwa Zwierzyniec Pils - Browary Lubelskie Perła."
Moje rodzinne strony
W Zwierzyńcu się ożłopałem tego piwa. Koło browaru jest knajpa i zaraz staw, i było tylko piwko i rybka ,rybka i piwko
. Stare czasy, teraz chyba browar w Zwierzyńcu już zamknęli, robi go teraz Perła w Lublinie.
Osobiście smakuje mi właśnie lubelska Perła chmielowa. A od pół roku pijam Leżajska, jest niesamowity
"Ja ostatnio posmakowałem piwa Zwierzyniec Pils - Browary Lubelskie Perła."
Moje rodzinne strony

W Zwierzyńcu się ożłopałem tego piwa. Koło browaru jest knajpa i zaraz staw, i było tylko piwko i rybka ,rybka i piwko

Osobiście smakuje mi właśnie lubelska Perła chmielowa. A od pół roku pijam Leżajska, jest niesamowity

Leżajsk faktycznie jest OK ale polecam jeszcze bardziej Okocim (z białą nalepką na butelce). U mnie w sklepach jest tylko wybiórczo (trzeba wiedzieć w którym)

I powiem tak:
piwko Zwierzyniec z kufelka w tej knajpie jest the best! z butelki czy puszki to już zupełnie coś innego dla mnie i pić mi się tego nie chce.
Natomiast Perełką nigdy nie pogardzę
Nic bardziej mylnego Kolego @bnp! Browar wprawdzie kupiony przez lubelską Perłę ale w Zwierzyńcu nadal jest czynny, w każdym razie takie wrażenie sprawia, a już na bank czynna jest ta knajpa i chyba robi niezły obrót!bnp pisze: Stare czasy, teraz chyba browar w Zwierzyńcu już zamknęli, robi go teraz Perła w Lublinie.

I powiem tak:
piwko Zwierzyniec z kufelka w tej knajpie jest the best! z butelki czy puszki to już zupełnie coś innego dla mnie i pić mi się tego nie chce.
Natomiast Perełką nigdy nie pogardzę

Pozdrawiam
Rafał S.
Rafał S.
dla mnie Warka jest najbardziej popularna jeśli tak mogę powiedzieć. Pijam ją najczęściej ale powiedzieć nie umiem czy dlatego, że mi AŻ tak smakuje, czy bardziej dlatego, że w przystępnej cenie, prawie pod ręką czy dlatego, że kojarzy mi się z miłymi imprezami
Ogólnie chyba złego słowa powiedzieć nie mogę. Natomiast o Żywcu powiedzieć mogę, że prawie zawsze po kilku głowa mnie boli na drugi dzień więc nie stosuje.

Pozdrawiam
Rafał S.
Rafał S.