Jakie piwa sklepowe preferujecie?
Jakie piwa sklepowe preferujecie?
Chciałbym, abyście podzielili się jakie piwa dostępne w handlu lubicie i pijacie.
Mogą to być wyroby polskie, jak i importowane.
Ja ostatnio posmakowałem piwa Zwierzyniec Pils - Browary Lubelskie Perła.
Pijam także Belfast - Browar Jabłonowo.
Mogą to być wyroby polskie, jak i importowane.
Ja ostatnio posmakowałem piwa Zwierzyniec Pils - Browary Lubelskie Perła.
Pijam także Belfast - Browar Jabłonowo.
Pozdrawiam
-
cemik1
-
bnp
@kitaferia
"Ja ostatnio posmakowałem piwa Zwierzyniec Pils - Browary Lubelskie Perła."
Moje rodzinne strony
W Zwierzyńcu się ożłopałem tego piwa. Koło browaru jest knajpa i zaraz staw, i było tylko piwko i rybka ,rybka i piwko
. Stare czasy, teraz chyba browar w Zwierzyńcu już zamknęli, robi go teraz Perła w Lublinie.
Osobiście smakuje mi właśnie lubelska Perła chmielowa. A od pół roku pijam Leżajska, jest niesamowity
"Ja ostatnio posmakowałem piwa Zwierzyniec Pils - Browary Lubelskie Perła."
Moje rodzinne strony
W Zwierzyńcu się ożłopałem tego piwa. Koło browaru jest knajpa i zaraz staw, i było tylko piwko i rybka ,rybka i piwko
Osobiście smakuje mi właśnie lubelska Perła chmielowa. A od pół roku pijam Leżajska, jest niesamowity
-
bnp
Leżajsk faktycznie jest OK ale polecam jeszcze bardziej Okocim (z białą nalepką na butelce). U mnie w sklepach jest tylko wybiórczo (trzeba wiedzieć w którym)

I powiem tak:
piwko Zwierzyniec z kufelka w tej knajpie jest the best! z butelki czy puszki to już zupełnie coś innego dla mnie i pić mi się tego nie chce.
Natomiast Perełką nigdy nie pogardzę
Nic bardziej mylnego Kolego @bnp! Browar wprawdzie kupiony przez lubelską Perłę ale w Zwierzyńcu nadal jest czynny, w każdym razie takie wrażenie sprawia, a już na bank czynna jest ta knajpa i chyba robi niezły obrót!bnp pisze: Stare czasy, teraz chyba browar w Zwierzyńcu już zamknęli, robi go teraz Perła w Lublinie.
I powiem tak:
piwko Zwierzyniec z kufelka w tej knajpie jest the best! z butelki czy puszki to już zupełnie coś innego dla mnie i pić mi się tego nie chce.
Natomiast Perełką nigdy nie pogardzę
Pozdrawiam
Rafał S.
Rafał S.
-
bnp
dla mnie Warka jest najbardziej popularna jeśli tak mogę powiedzieć. Pijam ją najczęściej ale powiedzieć nie umiem czy dlatego, że mi AŻ tak smakuje, czy bardziej dlatego, że w przystępnej cenie, prawie pod ręką czy dlatego, że kojarzy mi się z miłymi imprezami
Ogólnie chyba złego słowa powiedzieć nie mogę. Natomiast o Żywcu powiedzieć mogę, że prawie zawsze po kilku głowa mnie boli na drugi dzień więc nie stosuje.
Pozdrawiam
Rafał S.
Rafał S.