Strona 1 z 1
Artykuły warte uwagi
: 2015-09-13, 22:21
autor: Citizen Kane
: 2015-09-20, 23:26
autor: berni
Ciekawy artykuł. Ja też używam gęstwy wielokrotnie. Zaczynam od jednej paczki Nottingham i jak nie załapie skazy to nawet cały sezon (jesień-zima).
: 2015-09-20, 23:29
autor: Citizen Kane
U mnie w ostatnim sezonie W-34/70 przerobiły 7 warek.
: 2015-09-20, 23:48
autor: berni
Ja na Nottingham mam najlepsze wyniki od wielu lat. W sezonie robię do 20 warek po 45 litrów.
: 2016-03-10, 15:50
autor: kamox
Dobrze wiedzieć bo ciekawe
pozdrawiam
: 2016-05-15, 21:05
autor: zbynek
: 2016-05-15, 22:54
autor: robol69
O, mądrego to warto posłuchać
133-letnie drożdże!
: 2016-05-19, 22:41
autor: gary1966
: 2016-05-21, 16:01
autor: adasmin
Ja też jedne drożdże na sezon mam
Jabeerwocky
: 2016-08-12, 11:07
autor: gary1966
Imperium Prunum
: 2017-01-22, 11:26
autor: gary1966
Piwne Narody
: 2017-03-08, 20:55
autor: gary1966
Serwus,
zapraszam na ciekawy cykl kolegów z JABEERWOCKY:
https://www.youtube.com/channel/UCNXIUn ... wm3OhP3Iqw
Re: Artykuły warte uwagi
: 2018-10-03, 21:30
autor: gary1966
Serwus, jestem po trzydniowym pobycie w stalicy piw wędzonych Bambergu, był Helles, Pils, no i wędzonka serwowana z beczki dębowej: Marzen
Niestety, jeszcze dwa dni by się przydały aby wszystko ogarnąć.
Prawie 23.00 tłumy przed Schlenkerlą.
Tutaj chłopaki z
Jabeerwocky opowiadają: Jak powinien smakować Pils
VIDEO