Witaj Bodzio!
Siakoś dawno Cię nie było.
Ja swoim dzieciom serwuję taki chlebek raz na dwa tygodnie i marwię się aby im się nie znudził.
Wpieprzają jak małpa kit. Jako że siedzę w domku, bymajmiej z rana wymyślam dzieciakom takie tradycyjne żarcie, i to działa . Robiłem ostatnio placki na sodzie, ale zmodernizowane przeze mnie t.j. dodaję kostkę twarogu do ciasta i to też jaszcze im wchodzi .
Chleb w jajku
Wyrazistość pochodzi od wzmacniacza smaku jakim jest ekstrakt drożdżowyjedrus84 pisze:Ja z kolei uwielbiam taki chlebek posypany delikatnie "vegetą" , nabiera wyrazistości
Reszta składników pomijajac śmiecie to glutaminianem sodu (E627), inozynianem sodu (E631) itd proponuje odstawić na jakiś czas by odpoczeły kubki smakowe .
FMP tanio ,szybko, solidnie *
* do wyboru 2 opcje
* do wyboru 2 opcje
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości