Burbon
Burbon
Cześć, zamierzam zrobić burbon, zacier już mam gotowy i rodzi się pytanie jak to puścić? Posiadam aabratka z OLM, katalizator miedziany, reszta kwasówka. Wyciągnąć sprężynki, czy zostawić? Odbierać około 24ml/min z OLM/głowicy czy odkręcić ile się da? Wszelkie wskazówki mile widziane Z góry dziękuje!
Re: Burbon
10 sekund z wyszukiwarką:
viewtopic.php?f=16&t=570&hilit=bourbon#p8185
viewtopic.php?f=16&t=570&hilit=bourbon#p8185
Pozdrawiam z opolskiego.
Re: Burbon
A nową beczkę, co najmniej 50l masz? Bo inaczej to kukurydzianka będzie i tyle, a nie burbon.
Re: Burbon
Ja akurat mam plan do 25l beczki wlać 25l na rok minimum i liczę na burbon. A co wyjdzie....
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Re: Burbon
Źle liczysz. Jak nowa i polska to łatwo przedębić. Możesz spróbować wlać 45-48%. Może 50%. I co kilka tygodni próbować. Ewentualnie dostarzać w mkamionce. Nie ma prosto… Rok może być za dużo.
- Marian Naworski
- 50%
- Posty: 138
- Rejestracja: 2020-09-10, 22:27
Re: Burbon
Zapnij katalizator plus głowice, moc 800W i jedziesz jak na potstill. Pierwszy odped do 99W kotle, potem rozcienczyc i już z podziałem na frakcje.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości