Zacier z marchwi
: 2009-03-30, 20:42
Jak wiadomo marchew jest słodka czy uzyska się z tego nasze hobby.
Jeśli tak to jaki przepis zastosować.Nie wiem też ile marchew ma cukru sama w sobie.
Czy trzeba zastosować taki sam sposób jak przy zbożach,ziemniakach,czy jak przy owocówkach.
Przy destylacji jak do owocówek to może być kiepski zapach ? - tak se myślę a przy destylacji z wielokrotnym refluksem może wyjść dobry produkt
Myślę o tym temacie od 3 - godzin i z tego powodu tu go zapodałem.
Będę wnikliwie czytał i przyswajał kolegów wiedzę.
Pozdrawiam Bogdan
Jeśli tak to jaki przepis zastosować.Nie wiem też ile marchew ma cukru sama w sobie.
Czy trzeba zastosować taki sam sposób jak przy zbożach,ziemniakach,czy jak przy owocówkach.
Przy destylacji jak do owocówek to może być kiepski zapach ? - tak se myślę a przy destylacji z wielokrotnym refluksem może wyjść dobry produkt
Myślę o tym temacie od 3 - godzin i z tego powodu tu go zapodałem.
Będę wnikliwie czytał i przyswajał kolegów wiedzę.
Pozdrawiam Bogdan