Witam szanowne grono expertów !
Mam pytanie związane z nastawem z kompotów z wiśni
Mam ok 100 l kompotów ( sklepowych ) i zastanawiam się co z tym zrobić ! Chcę to wystartować drożdżami winnymi FERMIVIN+pożywka z BIOWINU
Czy dodać cukru ? ( NIE MAM CUKROMIERZA)
temperaturę mogę utrzymać w granicach 25-28 st.C
Proszę o jakieś podpowiedzi !!
Nastaw ze starych przetworów
Pierwsza podpowiedź:
Kup cukromierz. Bez tego niewiele zdziałasz.
Kup cukromierz. Bez tego niewiele zdziałasz.
Kula
www.StalowkaSklep.pl - destylatory, akcesoria do budowy i stal kwasoodporna
https://www.facebook.com/stalowkadestylatory
www.StalowkaSklep.pl - destylatory, akcesoria do budowy i stal kwasoodporna
https://www.facebook.com/stalowkadestylatory
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości