Hej @wawaldek11, co z tego wyszło?wawaldek11 pisze: ↑2018-02-16, 18:08Bo niedawno przerobiłem swoje miody odsklepinowy i normalny(tylko zebrany po rozlaniu z podłogi) i mogę poczęstować
Zaraz po drugiej destylacji ładnie pachniał ulem. Pierwsza destylacja na spiralstillu, druga na aabratku z wypełnieniem, bez refluksu na moc ok. 70%. Ostatnie wykapki mają 40% i też ładnie pachną Jak smakują jeszcze nie wiem.
Miód
Re: Re:
-
- 101%
- Posty: 1262
- Rejestracja: 2010-04-05, 00:16
- Lokalizacja: Puszcza Goleniowska
Re: Miód
Całkiem ciekawy trunek wyszedł - miodowa brandy. Muszę sprawdzić czy po dwóch latach się polepszyła.
Pozdrawiam,
Waldek
Waldek
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości