Po pierwsze nie z jakichs przewodów a z siatki miedzianej kupionej w amphora society w USA i przewodów miedzianych. Więc zanim zaczniesz drwić przeczytaj dokladnie.oner pisze: Termometr w kegu to podstawa. Wypełnienie z wiórów z kwasówki i katalizator miedziany z jakichś przewodów miedzianych i na tym uzyskujesz 97%?
Tak uzyskuje 97%, pomiar dokonuje w temperaturze 20stopni celsjusza.
Powiedz mi kolego jak mając kilka półek moge uzyskać 97%?
Zgodnie z Twoim zarozumiałym rozumowaniem powinno sie zamknąć to forum - bo wszystko już zostało napisane. Więc po co nowe posty?
Zmieniłem - co prawda na tym samym osiedlu jedna i druga była brana- ale czy to ta sama nie mam pojęcia.zbynek pisze: A ja, na próbę, zmieniłbym wodę użytą do nastawu.
Czy nie jest zastanawiające dlaczego na babuni nie śmierdzi? I że śmierdzi na następny dzień dopiero?