Problem z nastawem z cukru

Awatar użytkownika
Citizen Kane
-#Admin
-#Admin
Posty: 5058
Rejestracja: 2005-12-19, 23:37
Lokalizacja: Polska
Kontaktowanie:

Re: Problem z nastawem z cukru

Post autor: Citizen Kane » 2017-12-04, 12:38

Dodajmy, że wpływ ten jest znikomy.

jogi30
60%
60%
Posty: 218
Rejestracja: 2013-03-24, 10:12
Lokalizacja: Wrocław

Re: Problem z nastawem z cukru

Post autor: jogi30 » 2017-12-04, 15:16

terni pisze:
2017-12-04, 10:43
Co do tego ma cukromierz i jego skala? Było 22°Blg to i nawet na Antarktydzie to samo by było. Stężenia cukru grzałka nie podnosi. Nie robi się słodsza herbata od samego jej mieszania. Nie wsypiesz cukru, to możesz ją mieszać i mieszać do usranej śmierci i Blg będzie takie jakie było. Nie rób z nas durni.
Z nikogo durni nie robię i zachowałeś się jakbyś o niczym nie wiedział, i już ci piszę jak nastaw był zimny Blg wynosiło 15, a po podgrzaniu grzałką po kilku dniach w ciepłym otoczeniu drożdże wykonały swoje czyli zjadły cukier więc teraz na skali jest 0 Blg, czy teraz już to dla ciebie jasne, albo czegoś wcześniej nie doczytałeś.

terni
90%
90%
Posty: 804
Rejestracja: 2015-09-23, 21:33
Lokalizacja: lubelskie

Re: Problem z nastawem z cukru

Post autor: terni » 2017-12-04, 21:01

Teraz Kolego wszystko jasne. Nie można było tak nasamwpierpwiej? Nie każdy jest taki bystrzacha jak Ci się zdawało. Mi czasami to czy owo trzeba łopatą w głowę władować.
Róbmy Swoje

jogi30
60%
60%
Posty: 218
Rejestracja: 2013-03-24, 10:12
Lokalizacja: Wrocław

Re: Problem z nastawem z cukru

Post autor: jogi30 » 2017-12-04, 22:18

I czytać od początku.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości