Nastaw z glukozy
Re: Nastaw z glukozy
Jaką temp otoczenia miałes?
"– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus." - Michaił Bułhakow
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus." - Michaił Bułhakow
Re: Nastaw z glukozy
Drożdże ugotowały się. Kup te, które wymieniłem i zapodaj przy temperaturze początkowej ca 30 *C.
Re: Nastaw z glukozy
Nastaw przy dodawaniu drożdży ma mieć 30 st.C?
Tak?
Tak?
Re: Nastaw z glukozy
Też myślę, że padły, od 32 sropni do 40 niedaleko, zwłaszcza, że kolega wrzucił 3 paczki drożdzy na 70 litrów. Następnym razem zmierz blg startowe i daj mniej drożdży.
"– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus." - Michaił Bułhakow
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus." - Michaił Bułhakow
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości