Wytrzymałość drożdzy uśpionych na rodzynkach
Z Biedronki, 400g, cena ok 2zł, firma "Bakalino", zdaje mi się, że to rodzynki irańskie.
Na Forum winiarskim niektórzy mieli okazję widzieć i napisali, jak są suszone rodzynki w Iranie ( i na czym).
Podobno na klepiskach z łajna bydła , w kurzu przy drogach, więc ja zawsze rodzynki płuczę i parzę.
Są rodzynki po 5zł/kg i po 50zł za kg, ale nie mam tyle kasy, zeby kupować te drugie, pewno są wyższej jakości, ale nawet ścinka paznokcia za to nie dam.
Złota na pewno za grosze się nie kupi, ale gówno za fortunę wielu już kupiło.
Na Forum winiarskim niektórzy mieli okazję widzieć i napisali, jak są suszone rodzynki w Iranie ( i na czym).
Podobno na klepiskach z łajna bydła , w kurzu przy drogach, więc ja zawsze rodzynki płuczę i parzę.
Są rodzynki po 5zł/kg i po 50zł za kg, ale nie mam tyle kasy, zeby kupować te drugie, pewno są wyższej jakości, ale nawet ścinka paznokcia za to nie dam.
Złota na pewno za grosze się nie kupi, ale gówno za fortunę wielu już kupiło.
Ostatnio zmieniony 2008-04-21, 12:19 przez Astemio, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepszym miernikiem nieskończoności jest ludzka głupota i arogancja.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości