Brak ścisłych zaleceń producenta powoduje zwiększoną śmiertelność komórek drożdżowych. Niby jest OK, ale mogłoby być lepiej...bnp pisze:Nie zgodzę się, uwadniam 1 łyżkę w szklance wody czasem także dodaję pożywkę, i jest ok.
Matka drozdzowa - wlasciwie po co?
- Citizen Kane
- -#Admin
- Posty: 5060
- Rejestracja: 2005-12-19, 23:37
- Lokalizacja: Polska
- Kontaktowanie:
@Citizen Kane
Ależ oczywiście, że do fermentacji . A do aktywnych oprócz 10x wody przecież nie daje się nic więcej . Sorki, sorki. Byłem przekonany, że chodzi o całokształt, a nie tylko o "grę wstępną" . Swoja drogą, gdyby nowy kolega piotr456 się przyłożył do czytania zamiast od razu mieszać to nie było by nieporozumienia. No i gdybym ja też przyłozył się do wyłapania kontekstu .
Ależ oczywiście, że do fermentacji . A do aktywnych oprócz 10x wody przecież nie daje się nic więcej . Sorki, sorki. Byłem przekonany, że chodzi o całokształt, a nie tylko o "grę wstępną" . Swoja drogą, gdyby nowy kolega piotr456 się przyłożył do czytania zamiast od razu mieszać to nie było by nieporozumienia. No i gdybym ja też przyłozył się do wyłapania kontekstu .
Pozdrawiam
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości