Matka drozdzowa - wlasciwie po co?

Awatar użytkownika
Citizen Kane
-#Admin
-#Admin
Posty: 5060
Rejestracja: 2005-12-19, 23:37
Lokalizacja: Polska
Kontaktowanie:

Post autor: Citizen Kane » 2007-05-26, 00:59

bnp pisze:Nie zgodzę się, uwadniam 1 łyżkę w szklance wody czasem także dodaję pożywkę, i jest ok.
Brak ścisłych zaleceń producenta powoduje zwiększoną śmiertelność komórek drożdżowych. Niby jest OK, ale mogłoby być lepiej...

Awatar użytkownika
Pafcio
50%
50%
Posty: 177
Rejestracja: 2006-05-08, 22:36
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Pafcio » 2007-05-26, 02:16

@Citizen Kane
Ależ oczywiście, że do fermentacji :D . A do aktywnych oprócz 10x wody przecież nie daje się nic więcej :mrgreen: . Sorki, sorki. Byłem przekonany, że chodzi o całokształt, a nie tylko o "grę wstępną" :mrgreen: . Swoja drogą, gdyby nowy kolega piotr456 się przyłożył do czytania zamiast od razu mieszać to nie było by nieporozumienia. No i gdybym ja też przyłozył się do wyłapania kontekstu :oops: .
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości