Klarowanie zolem krzemionkowym

giusto
40%
40%
Posty: 64
Rejestracja: 2010-12-05, 19:52

Post autor: giusto » 2010-12-15, 19:52

U mnie jest możliwość wstawić tylko na balkon na minusową temp.

piast145
101%
101%
Posty: 140
Rejestracja: 2010-02-21, 19:57
Lokalizacja: lublin

Post autor: piast145 » 2010-12-15, 20:32

Witam .Minusowa temperatura też nie przeszkadza wręcz przeciwnie nastaw ładnie Ci się wyklaruje a cieniutkie tafelki lodu jakie powstaną można odcedzić[właśnie tak zrobiłem dziś a jutro odpęd].
piast145

giusto
40%
40%
Posty: 64
Rejestracja: 2010-12-05, 19:52

Post autor: giusto » 2010-12-15, 22:09

piast145 pisze:Witam .Minusowa temperatura też nie przeszkadza wręcz przeciwnie nastaw ładnie Ci się wyklaruje a cieniutkie tafelki lodu jakie powstaną można odcedzić[właśnie tak zrobiłem dziś a jutro odpęd].
Odcedzić ten lód i do zlewu?
Sorry, za babola.
Ostatnio zmieniony 2010-12-15, 23:32 przez giusto, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
szybki999
101%
101%
Posty: 150
Rejestracja: 2011-04-14, 23:31
Lokalizacja: Chełm

Post autor: szybki999 » 2011-09-01, 11:45

Panowie ta żelatyna to zwykła?
Dzwonilm do tego sklepu 1l Klar Sol Super ma kosztować 25zl od poniedzialku.

http://winiarz.pl/

wriko
20%
20%
Posty: 22
Rejestracja: 2014-11-24, 06:12

Post autor: wriko » 2015-11-02, 09:21

Witam
Mam pytanie: zol można sobie przygotować "na zapas", czy trzeba przygotowań bezpośrednio przed użyciem? Tzn robię sobie zol, i używam powiedzmy po miesiącu?

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości