Termamyl, SAN Super
: 2006-03-24, 21:19
Witam!
Czy ktoś miał może kontakt z wymienionymi enzymami?
Termamyl
a - amylaza
pH: 5,0 - 6,5
temp. działania: 80 - 95*C
działanie: upłynnienie (dekstrtynizacja) skrobi
SAN Super
glukoamylaza
a - amylaza, proteinaza
pH: 4,0 - 6,0
temp. działania: 55 - 25*C
działanie: scukrzanie skrobi
i dekstryn
+ hydroliza białek
Info pochodzi ze stronki: enzymy
Muszę przyznać, że mają całkiem pokaźny wybór.
Polecem również ten artykuł.
Wpadała mi "paczka" z powyższym zestawem i wole nie spartolić coś na początku.
Pozdrawiaw.
W.
Czy ktoś miał może kontakt z wymienionymi enzymami?
Termamyl
a - amylaza
pH: 5,0 - 6,5
temp. działania: 80 - 95*C
działanie: upłynnienie (dekstrtynizacja) skrobi
SAN Super
glukoamylaza
a - amylaza, proteinaza
pH: 4,0 - 6,0
temp. działania: 55 - 25*C
działanie: scukrzanie skrobi
i dekstryn
+ hydroliza białek
Info pochodzi ze stronki: enzymy
Muszę przyznać, że mają całkiem pokaźny wybór.
Polecem również ten artykuł.
Wpadała mi "paczka" z powyższym zestawem i wole nie spartolić coś na początku.
Pozdrawiaw.
W.