Garnek Al (mod: aluminiowy)
Garnek Al (mod: aluminiowy)
Czy można używać do zacierania mąki garnka aluminiowego?
Ostatnio zmieniony 2009-12-14, 23:37 przez tadwoj, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chemik student
- 70%
- Posty: 355
- Rejestracja: 2006-05-26, 11:35
- Lokalizacja: Bydgoszcz
Witam @gigant łatwo to sprawdzić czy to "alu" czy kwasiak ... na bank to jest z kuchni polowej - coś o tym wiem ... "organizowałem " takie sztuki dla Kolegów z forum .
weż coś ostrego i w środku gara przejedż po powierzchni - jezeli będzie tylko rysa i twardo będzie "wchodził " gwóżdz to znaczy że to kwasiak , przy aluminium będzie miękko wchodziło i będą wióry ....
pozdrawiam
98%
weż coś ostrego i w środku gara przejedż po powierzchni - jezeli będzie tylko rysa i twardo będzie "wchodził " gwóżdz to znaczy że to kwasiak , przy aluminium będzie miękko wchodziło i będą wióry ....
pozdrawiam
98%
jest rysa ale nie ma wiór nie sądzę żeby to był kwasiak bo postawiłem obok keg i wcale nie jest t podobne materiałowo do kega, na pewno jest to jakieś naczynie z kuchni polowej a do tego dość stare , niestety jak gotowałem pszenicę to trochę się przypaliło ( oczywiście szczotka druciana wszystko wyczyści)
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 43 gości