POWITANIE
Re: POWITANIE
Witam wszystkich!
Re: POWITANIE
Witaj kolego xxx68xxx, fajny nick
Re: POWITANIE
Witaj magas!
Nick jak nick. Kiedyś, gdzieś dawno, dawno temu musiałem sie zarejestrować na jakimś forum i nic mi do głowy nie przychodziło, więc...
A "68" to mój rok urodzenia.
Lata lecą....
Nick jak nick. Kiedyś, gdzieś dawno, dawno temu musiałem sie zarejestrować na jakimś forum i nic mi do głowy nie przychodziło, więc...
A "68" to mój rok urodzenia.
Lata lecą....
Re: POWITANIE
Fajny jest i nietuzinkowy, drażnią mnie nicki, przez które mylę kolegów, bo już są takie na forum, albo prawie takie.
Carl wita!
Dzień dobry, czołem!
Chciałem się ładnie przywitać, więc kłaniam się nisko starszym kolegom i koleżankom
Jestem tu z Wami już od prawie 3 miesięcy, jako zarejestrowany user i trochę przed, jako incognito Dotychczas (tu na forum) zajmowałem się czytaniem Nie wiem ile czasu czytałem, ale mało nie było, powiem tak - czytałem tyle, że mam wrażenie jakbym niektórych w Was znał już osobiście
Dlaczego czytałem, to chyba oczywiste - aby czegoś się nauczyć, więc pokłon niski składam tym wszystkim, którzy dzielą się swoją wiedzą A dlaczego się uczyć... ano początek był taki, że kiedyś, ktoś, gdzieś, poczęstował mnie śliwowicą własnej produkcji... śliwowicą, której smaku do dziś nie zapomniałem. Znając rożne łąckie i węgierskie wyroby, nie zdawałem sobie sprawy, że w domowym zaciszu można coś takiego wyprodukować. Ubiegły rok obfitował w węgierkę, więc pozwoliłem sobie na mały eksperymencik, którego wynik mnie nie zniechęcił, a wręcz przeciwnie Więc jestem
Chciałem się ładnie przywitać, więc kłaniam się nisko starszym kolegom i koleżankom
Jestem tu z Wami już od prawie 3 miesięcy, jako zarejestrowany user i trochę przed, jako incognito Dotychczas (tu na forum) zajmowałem się czytaniem Nie wiem ile czasu czytałem, ale mało nie było, powiem tak - czytałem tyle, że mam wrażenie jakbym niektórych w Was znał już osobiście
Dlaczego czytałem, to chyba oczywiste - aby czegoś się nauczyć, więc pokłon niski składam tym wszystkim, którzy dzielą się swoją wiedzą A dlaczego się uczyć... ano początek był taki, że kiedyś, ktoś, gdzieś, poczęstował mnie śliwowicą własnej produkcji... śliwowicą, której smaku do dziś nie zapomniałem. Znając rożne łąckie i węgierskie wyroby, nie zdawałem sobie sprawy, że w domowym zaciszu można coś takiego wyprodukować. Ubiegły rok obfitował w węgierkę, więc pozwoliłem sobie na mały eksperymencik, którego wynik mnie nie zniechęcił, a wręcz przeciwnie Więc jestem
Re: POWITANIE
Najgorsza decyzja, to brak decyzji.
- zbynek, pozdrawiam
- zbynek, pozdrawiam
-
- 0%
- Posty: 2
- Rejestracja: 2019-04-25, 12:07
Re: POWITANIE
Witam
Jak to mawiał Ferdek "Jestem okazyjnym degustatorem"
Od czasu do czasu jakaś halba pęknie. No moze i więcej
Skocz po halba. A co co jest halba? Mosz racja kup dwie
Jak to mawiał Ferdek "Jestem okazyjnym degustatorem"
Od czasu do czasu jakaś halba pęknie. No moze i więcej
Skocz po halba. A co co jest halba? Mosz racja kup dwie
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości