Zacieranie słodu karmelowego - co źle zrobiłem?
Re: Zacieranie słodu karmelowego - co źle zrobiłem?
I ja się pod tym podpisze, jakoś tego języka nikt nawet nie próbował mnie nauczyć.
Nie dowierzaj wszystkiemu co czytasz. Pozwól jednak swojej wyobraźni w to wierzyć. Wyobraźnia prowadzi własne życie równoległe do Twojego, realnego. Wyobraźnia może poszerzyć granicę świata.
M. Sandemo
M. Sandemo
Re: Zacieranie słodu karmelowego - co źle zrobiłem?
My młodzi skąd mamy znać ruski, w szkole niemiecki, angielski, w życiu po francusku też zmuszały by czasem liznąć, ale ruski? hiiiiiszpan to też jak ktoś lubi, ale ruska to znam tylko czarnego, lód, likier kawowy u mnie w pracy był kahlua, ale może być inny i czysta, lana delikatnie po łyżeczce, lub po lodzie, by były warstwy oddzielnie jak podajemy, nie mylić kolejności, likier jest cięższy.
Re: Zacieranie słodu karmelowego - co źle zrobiłem?
Ja chociaż nie chciałem to musiałem się nauczyć bo wtedy nie było innego wyjścia. Uczono wszystkich na siłę we wszystkich szkołach i na wszystkich szczeblach od piątej klasy szkoły podstawowej zaczynając na studiach kończąc. Angielski za to był chyba najmniej popularny po niemieckim, francuskim i łacinie. Taki był 'prikas' i nikt nie miał nic do gadania.
Róbmy Swoje
Re: Zacieranie słodu karmelowego - co źle zrobiłem?
Ja, zapewne jak i Ty, nie mam problemu ze zrozumieniem przyjaciół w hobby zza wschodniej granicy.
Re: Zacieranie słodu karmelowego - co źle zrobiłem?
Dębi się już jakiś czas i chciałem dodać , że aromat mega różny od zwykłego jeczmiennego czy jeczmiennego wędzonego torfem. Bardzo słodka w aromacie. Czuć różnicę zdecydowanie. Bardzo wyszło to po czasie.
Re: Zacieranie słodu karmelowego - co źle zrobiłem?
Domyślam się z twojej relacji, że bardzo inne na plus?
Re: Zacieranie słodu karmelowego - co źle zrobiłem?
Gomeck
Jak leżakujesz?
2 miesiące już chyba będzie, czyli krótko, ale różnice zależne od surowców i młodym będą
Za Magasem: czy różnica jest na plus? Czy ta inność jest inna, ale nie lepsza czy gorsza tylko po prostu inna?
Jak leżakujesz?
2 miesiące już chyba będzie, czyli krótko, ale różnice zależne od surowców i młodym będą
Za Magasem: czy różnica jest na plus? Czy ta inność jest inna, ale nie lepsza czy gorsza tylko po prostu inna?
Kuję żelazo, póki gorące
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 51 gości