Nowe super Drożdże Coobra 48 Extreme
Nowe super Drożdże Coobra 48 Extreme
Nowe super drożdże szwedzkiej firmy CBF Drinkit dostępne w Polsce.
Krótka charakterystyka:
Możliwość odfermentowania do mocy 21,5% (tylko przy użyciu glukozy). Bardzo krótki czas fermentacji (zależny od początkowego Blg.). Nisko temperaturowe warunki pracy (tabelka w załączniku). Zdolność do samo klarowania. Więcej danych tutaj
Ja mam już wyrobione zdanie o tych robaczkach .
Bardzo jestem ciekawy Waszych opinii.
Proponuję dla pierwszych 20-tu + jeden chętnych, wysyłkę darmowych drożdży Coobra 48 Extreme.
Adresy do wysyłki proszę na PW. Lista chętnych będzie aktualizowana.
Pozdrawiam.
1. Citizen Kane
2. OLO 69
Krótka charakterystyka:
Możliwość odfermentowania do mocy 21,5% (tylko przy użyciu glukozy). Bardzo krótki czas fermentacji (zależny od początkowego Blg.). Nisko temperaturowe warunki pracy (tabelka w załączniku). Zdolność do samo klarowania. Więcej danych tutaj
Ja mam już wyrobione zdanie o tych robaczkach .
Bardzo jestem ciekawy Waszych opinii.
Proponuję dla pierwszych 20-tu + jeden chętnych, wysyłkę darmowych drożdży Coobra 48 Extreme.
Adresy do wysyłki proszę na PW. Lista chętnych będzie aktualizowana.
Pozdrawiam.
1. Citizen Kane
2. OLO 69
Ostatnio zmieniony 2016-02-09, 00:56 przez mario, łącznie zmieniany 5 razy.
Posiadanie własnych zgłoszonych patentów nie wyklucza możliwości bycia patentowanym głupcem.
Wszystkich zainteresowanych destylacją oraz akcesoriami zapraszam do sklepu internetowego HELICA.
Wszystkich zainteresowanych destylacją oraz akcesoriami zapraszam do sklepu internetowego HELICA.
-
- 50%
-
- 0%
Nie pozostajemi nic innego jak zostać nr 15
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Little Devil, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- 40%