Jesienna smakówka

Teoria i praktyka metody garnkowej
Awatar użytkownika
Legion
-#Admin
-#Admin
Posty: 1870
Rejestracja: 2009-01-24, 11:03

Post autor: Legion » 2014-11-02, 23:54

Jednak kolega nie wie ale rozumuje prawidłowo.
yoyo pisze:...wymaga zacierania z tą różnicą, że nie wymaga dodania enzymów?
:1st
Cave me, Domine, ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo

Awatar użytkownika
Citizen Kane
-#Admin
-#Admin
Posty: 5061
Rejestracja: 2005-12-19, 23:37
Lokalizacja: Polska
Kontaktowanie:

Post autor: Citizen Kane » 2014-11-02, 23:55


yoyo
40%
40%
Posty: 78
Rejestracja: 2014-09-24, 23:33

Post autor: yoyo » 2014-11-03, 00:05

Dzięki Panowie za naprowadzenie.
To zaczynam :book
I pozdrawiam

C.D.N. :twisted:

Fenol
101%
101%
Posty: 230
Rejestracja: 2006-02-03, 16:43

Post autor: Fenol » 2014-11-03, 09:01

Wracając do smakówek, to moimi faworytami są czarny bez i malina.

yoyo
40%
40%
Posty: 78
Rejestracja: 2014-09-24, 23:33

Post autor: yoyo » 2014-11-03, 12:38

Będę próbował zacierania pszenicy, może to trochę potrwać bo wolnego czasu mało, ale w sobotę spróbuje. 8) Polecicie jakieś enzymy? I jeszcze pytanko: kolumna, czy skrócona do pot-still?
Ostatnio zmieniony 2014-11-03, 19:46 przez yoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości