yoyo pisze:...wymaga zacierania z tą różnicą, że nie wymaga dodania enzymów?
Jesienna smakówka
- Citizen Kane
- -#Admin
- Posty: 5061
- Rejestracja: 2005-12-19, 23:37
- Lokalizacja: Polska
- Kontaktowanie:
Praca domowa na dzisiejszą noc:
http://www.bimber.info/forum/viewtopic.php?t=4275
http://www.wiki.piwo.org/Zacieranie_ziarna
http://www.bimber.info/forum/viewtopic.php?t=4275
http://www.wiki.piwo.org/Zacieranie_ziarna
Będę próbował zacierania pszenicy, może to trochę potrwać bo wolnego czasu mało, ale w sobotę spróbuje. Polecicie jakieś enzymy? I jeszcze pytanko: kolumna, czy skrócona do pot-still?
Ostatnio zmieniony 2014-11-03, 19:46 przez yoyo, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości